EKOLOJİK YAŞAM PORTALI FORUM - saç çıkartan bitkisel losyon var mı?
    EKOLOJİK YAŞAM PORTALI FORUM
Üye Adı:
Şifre:
Şifremi Hatırla

Yeni Üyelik
Dil Seçenekleri

Şifremi Unuttum?
  Anasayfa   Forumlar   Etkinlikler Takvimi   Yöneticiler   Ziyaretçi Defteri   YARDIM  

Aktif Konular | Aktif Anketler | Kaynaklar | Üyeler | Online Üyeler | Küçük Resim Lejandı | Arama
[ Aktif Üyeler: 0 | Anonim Üyeler: 0 | Misafirler: 8 ]  [ Toplam: 8 ]  [ Yeni Üyeler: seda85 ] Tema Seç:
 Tüm Forumlar
 DOĞAL GÜZELLİK
 Saç Bakımı
 saç çıkartan bitkisel losyon var mı?
(Burada: Misafir)
   Bütün Üyeler Bu Forumlara Yazı Ekleyebilir
   Tüm Üyeler Bu Konuyu Cevaplandırabilir
 Printı Çıktısı
Yazar Önceki Konu: Saç Dökülmesi Tedavisinde Fitoterapik Devrim KH Konular Sonraki Konu: selam arkadaşlar...  

sevik93

Durum: offline

İlet - 10/15/2005 :  07:57:35  Profifli Görüntüle  sevik93 adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
arkadaşlar benim önlerden ve tepelerden hormonal bir hastalık yüzünden saçlarım çok seyrekleşti.yani dipleri parlıyor.adeta kelleşti. abartmıyorum.polikistik over rahatsızlığı yüzünden saç kalmadı kafamda.bana acilen saç çıkartan bitkisel karışım tarifi verir misiniz?lütfeeen...
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 4  ~  Üyelik Tarihi: 09/21/2005  ~  Son Ziyareti: 10/20/2006 Uyanık Forum Yöneticisi 

lion54

İlet - 05/26/2006 :  22:52:24  Profifli Görüntüle  lion54 adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
hiç bir ilaca gerek yok saçlarını hergün 1 kere yıka yıkarken saç diplerini köklerini saç derisini parmaklarınla kaldırırcasına masaj yapar gibi yıka şampuan kullanma durulama suyuna 1 yemek kaşığı elma sirkesi kat işte bunun sırrı 2-3 ay içinde gelişmelere sen ble şaşıracaksın
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 1  ~  Üyelik Tarihi: 05/26/2006  ~  Son Ziyareti: 05/26/2006 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

akay

İlet - 06/10/2006 :  12:02:16  Profifli Görüntüle  akay adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
benım oğlumda aynı dertten muzdarıp üniv. başladı bu sene kafada da sac kalmadı :)üstelık cok aşırı yağlı çare bılen ltfen yardım edın
herşey doğal olsun
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 1  ~  Üyelik Tarihi: 09/27/2005  ~  Son Ziyareti: 06/10/2006 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

t.ece

İlet - 07/26/2006 :  08:01:56  Profifli Görüntüle  t.ece adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
[quote]arkadaşlar benim önlerden ve tepelerden hormonal bir hastalık yüzünden saçlarım çok seyrekleşti.yani dipleri parlıyor.adeta kelleşti. abartmıyorum.polikistik over rahatsızlığı yüzünden saç kalmadı kafamda.bana acilen saç çıkartan bitkisel karışım tarifi verir misiniz?lütfeeen...

[sarımsak sürmeyi denedin mi....
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 1  ~  Üyelik Tarihi: 07/26/2006  ~  Son Ziyareti: 09/02/2006 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

break22

İlet - 10/15/2007 :  07:29:02  Profifli Görüntüle  break22 adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
Saçım dökülmeye 3 yıl önce başlamıştı. Sağlık konusunda titiz olduğum için hemen doktora gittim. İlk doktordan netice alamadığım için başkasına gittim o bana .... adında 100'de 100 bitkisel bir ürün verdi. Şampuanını ve losyonu beraber kullanmamı önerdi. Bundanda ümitli değildim ancak kısa sürede ve çok şaşırtıcı şekilde işe yaramaya başladı 3 yıldır kullanıyom bırakın saçımın yerine gelmesini aynı zamanda güçlendi. Ama İlla incelemek istersen
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 3  ~  Üyelik Tarihi: 10/09/2007  ~  Son Ziyareti: 10/15/2007 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

2break2

İlet - 10/15/2007 :  12:42:13  Profifli Görüntüle  Ziyaret %ler%' Sayfalar  2break2 adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
Arkadaşlar benim de sık sık cilt problemlerim oluyor-du- yok sivilceler yok saç kırılmaları, Saç zayıflığı, kepek ne ararsanız... Tabii bununla ilgili psikoloj,k sorunlara girmiyom bile.
Babam Mersin'e Bi işi için gittiiinde Gelirken Bi ilaç getirdi ..... diyeÖnce pek takmadım -hani o güne kadar çok şeyler denediiim için ... - Ama olsun denize düşen yılana sarılır misali denedim kısa sürede etkisinigöstermeye başladı. haklarında araştırdım kepeğe karşı ürünleride varmış.
Bence bu tür sorunlara onlarca para harcamaya gerek yok ... benim gibiaraştırmadan kullanmayan tiptenseniz buyrun tıklayın:::
www....
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 1  ~  Üyelik Tarihi: 10/15/2007  ~  Son Ziyareti: 10/15/2007 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

HÜSooo

İlet - 10/16/2007 :  06:12:28  Profifli Görüntüle  Ziyaret %ler%' Sayfalar  HÜSooo adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
::::Onu bunu bilmem 2 yıl doktor doktor gezdimbişi olmadı... ama bi eczacı arkadaşımın tavsiyesiile .... Şampuanını Keşfettim Arkadaş Ne sterss ne bişibıraktı yahuu 4 haftada ne olduuunu saçımın güçlendiini hissettim Helelolsun Eczacıarkadaşa 3 doktorun başaramadığını yaptı hemonlar gibib test falan da yapmadı bi baktı anladı derdimi saçlarımın ve Senin ilacın ... dedi ::::
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 3  ~  Üyelik Tarihi: 10/16/2007  ~  Son Ziyareti: 10/16/2007 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

kazablanka

İlet - 10/16/2007 :  06:57:45  Profifli Görüntüle  Ziyaret %ler%' Sayfalar  kazablanka adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
Arkadaşlara katılyom çünkü gerçekten ... kullandıklarımın aeasında en etili olanı idi
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 1  ~  Üyelik Tarihi: 10/16/2007  ~  Son Ziyareti: 10/16/2007 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

Eğlenceli

İlet - 10/16/2007 :  07:01:37  Profifli Görüntüle  Ziyaret %ler%' Sayfalar  Eğlenceli adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
Ya bende mi kullansm ....mi bilmiyom Saçıma Naptımsa Olmuyor Yok bademyağı yok bilmem ne Arkadaşlar eminmisiniz ... etkisinin Yüksekliğine? Benim cildimde Hasas ondan pinbirikliyimdir bu tür konularda
 Ülke: Afghanistan  ~  İletileri: 1  ~  Üyelik Tarihi: 10/16/2007  ~  Son Ziyareti: 10/16/2007 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

DeLiKaNLı

İlet - 10/16/2007 :  07:05:56  Profifli Görüntüle  Ziyaret %ler%' Sayfalar  DeLiKaNLı adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
......Mi Gözün Kapalı Kullanabilrsin Kardeş. Zaten %100 Bitkisel Bazlı olduğu için Hasas ciltlerede uygun Alerji Seviyesi Bayağı Düşük ve Etkisi Yüksek değil Kesin
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 1  ~  Üyelik Tarihi: 10/16/2007  ~  Son Ziyareti: 10/16/2007 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

Cabbar

İlet - 10/16/2007 :  07:12:57  Profifli Görüntüle  Ziyaret %ler%' Sayfalar  Cabbar adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
Nekadar Bitkisel Olsada Yinede Hertürlü Kozmetik ürünler dikkatli kullanılmalı Ama ...... etkisi çok iyi.bide Olaya siyasiBakarsak Bu ürün Ülkemizin %100 formülü, patenti falan hepsi BİZE ait. Tutupta Hem pahalı hem de sermayesi yurt dışında olanları kullanacak değilim yani Siz ne dersiniz bilmiyorum
  Önceki Konu: Saç Dökülmesi Tedavisinde Fitoterapik Devrim KH Konular Sonraki Konu: selam arkadaşlar...  
 Printı Çıktısı
Atla:

EKOLOJİK YAŞAM PORTALI FORUM © Ekolojik Yaşam Portalı Go To Top Of Page
  Bu sayfa 0,38 süre de indirildi.