EKOLOJİK YAŞAM PORTALI FORUM - SAÇLARIM CILIZ VE CANSIZ
    EKOLOJİK YAŞAM PORTALI FORUM
Üye Adı:
Şifre:
Şifremi Hatırla

Yeni Üyelik
Dil Seçenekleri

Şifremi Unuttum?
  Anasayfa   Forumlar   Etkinlikler Takvimi   Yöneticiler   Ziyaretçi Defteri   YARDIM  

Aktif Konular | Aktif Anketler | Kaynaklar | Üyeler | Online Üyeler | Küçük Resim Lejandı | Arama
[ Aktif Üyeler: 0 | Anonim Üyeler: 0 | Misafirler: 11 ]  [ Toplam: 11 ]  [ Yeni Üyeler: seda85 ] Tema Seç:
 Tüm Forumlar
 DOĞAL GÜZELLİK
 Saç Bakımı
 SAÇLARIM CILIZ VE CANSIZ
(Burada: Misafir)
   Bütün Üyeler Bu Forumlara Yazı Ekleyebilir
   Tüm Üyeler Bu Konuyu Cevaplandırabilir
 Printı Çıktısı
Yazar  Konular Sonraki Konu: SAÇ DÖKÜLMESİ YAŞAYANLAR KANDIRILMAYIN!!!!  

selinsu

Durum: offline

İlet - 10/18/2006 :  20:41:36  Profifli Görüntüle  selinsu adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
ARKADAŞLAR SAÇLARIM ÜSTÜSTE BOYA YAPTIRMAMDAN DOLAYI ÇOK YIPRANDI VE CANSIZLAŞTI ÖZELLİKLE UÇLARI.BUNUN İÇİN NE ÖNERİRSİNİZ?AYRICA SAÇLARIM AZ VE İNCE TELLİ DAHA HACİMLİ VE GÜR OLMASINI ÇOK İSTİYORUM BUNUN İÇİN FAYDASINA İNANDIĞINIZ BİR ÜRÜN VARMI.TEŞEKKÜRLER.
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 1  ~  Üyelik Tarihi: 10/18/2006  ~  Son Ziyareti: 10/31/2006 Uyanık Forum Yöneticisi 

selvi79

İlet - 03/04/2007 :  23:09:42  Profifli Görüntüle  selvi79 adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
[quote]ARKADAŞLAR SAÇLARIM ÜSTÜSTE BOYA YAPTIRMAMDAN DOLAYI ÇOK YIPRANDI VE CANSIZLAŞTI ÖZELLİKLE UÇLARI.BUNUN İÇİN NE ÖNERİRSİNİZ?AYRICA SAÇLARIM AZ VE İNCE TELLİ DAHA HACİMLİ VE GÜR OLMASINI ÇOK İSTİYORUM BUNUN İÇİN FAYDASINA İNANDIĞINIZ BİR ÜRÜN VARMI.TEŞEKKÜRLER.

tabiki böyle bir ürün var (dfn garlı)yogun sac bakım kremi şampuanladıktan sonra kullanılıyor sac kremi kullanmaya ğerek yok bu ürünü sürün ve 10dk bekletin durulayın eminim memnun kalacaksınben kullanıyorum
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 3  ~  Üyelik Tarihi: 03/04/2007  ~  Son Ziyareti: 03/07/2007 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

break22

İlet - 10/15/2007 :  07:26:26  Profifli Görüntüle  break22 adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
Arakadaşlar (*********i) kullanın gerçekten böyle bir ürün görmedim. Losyonuyla kullanınca 1 ayda sonuç almaya başlıyosunuz. ayrıca saçınıza masaj yapmayı da unutmayın adamların sitesini mutlaka inceleyin. güzelliğinize milyarlar ödemeyin incelemek isterseniz de işte tıklayın http://www. .com
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 3  ~  Üyelik Tarihi: 10/09/2007  ~  Son Ziyareti: 10/15/2007 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

HÜSooo

İlet - 10/16/2007 :  06:09:10  Profifli Görüntüle  Ziyaret %ler%' Sayfalar  HÜSooo adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
Arkadaşlar benim de sık sık cilt problemlerim oluyor -du- yok sivilceler yok saç kırılmaları, saç zayıflığı, kepek ne ararsanız... tabii bununla ilgili psikolojik sorunlara girmiyom bile. Babam Mersine Bi işi için gittiiinde Gelirken Bi ilaç getirdi ********* diye. Önce pek takmadım -hani o güne kadar çok şeyler denediiim için ... - Ama olsun denize düşen yılana sarılır misali 1de araştırdıktan sonra, denedim kısa sürede etkisini göstermeye başladı. Araştırdım kepeğe karşı ürünleride varmış bence bu tür sorunlara onlarca para harcamaya gerek yok ... benim gibiaraştırmadan kullanmayan tiptenseniz buyrun tıklayın::: www. .com
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 3  ~  Üyelik Tarihi: 10/16/2007  ~  Son Ziyareti: 10/16/2007 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

hayaloglu

İlet - 11/14/2007 :  19:30:07  Profifli Görüntüle  hayaloglu adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
arkadaşar ilk önce slmlar ya neden verdiğiniz adresler ve ilaç isimleri gözükmüyor
yaşamak direnmektir
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 1  ~  Üyelik Tarihi: 11/14/2007  ~  Son Ziyareti: 11/14/2007 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

admin

Puanlı Üye:

İlet - 03/18/2010 :  18:41:53  Profifli Görüntüle  admin adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
Arkadaşlar, sitemizde herhangi bir ürünün tanıtımı ve reklamı yapılmamaktadır.
Bu nedenle marka adları ve ticari site adresleri silinecektir.
Bu çerçevede herhangi bir sorumluluk altına girilmeyecektir.
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 166  ~  Üyelik Tarihi: 08/27/2003  ~  Son Ziyareti: 03/23/2010 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git

admin

Puanlı Üye:

İlet - 03/18/2010 :  18:42:34  Profifli Görüntüle  admin adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
Arkadaşlar, sitemizde herhangi bir ürünün tanıtımı ve reklamı yapılmamaktadır.
Bu nedenle marka adları ve ticari site adresleri silinecektir.
Bu çerçevede herhangi bir sorumluluk altına girilmeyecektir.
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 166  ~  Üyelik Tarihi: 08/27/2003  ~  Son Ziyareti: 03/23/2010 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git
   Konular Sonraki Konu: SAÇ DÖKÜLMESİ YAŞAYANLAR KANDIRILMAYIN!!!!  
 Printı Çıktısı
Atla:

EKOLOJİK YAŞAM PORTALI FORUM © Ekolojik Yaşam Portalı Go To Top Of Page
  Bu sayfa 0,91 süre de indirildi.