EKOLOJİK YAŞAM PORTALI FORUM - Bal ve Güzellik
    EKOLOJİK YAŞAM PORTALI FORUM
Üye Adı:
Şifre:
Şifremi Hatırla

Yeni Üyelik
Dil Seçenekleri

Şifremi Unuttum?
  Anasayfa   Forumlar   Etkinlikler Takvimi   Yöneticiler   Ziyaretçi Defteri   YARDIM  

Aktif Konular | Aktif Anketler | Kaynaklar | Üyeler | Online Üyeler | Küçük Resim Lejandı | Arama
[ Aktif Üyeler: 0 | Anonim Üyeler: 0 | Misafirler: 8 ]  [ Toplam: 8 ]  [ Yeni Üyeler: seda85 ] Tema Seç:
 Tüm Forumlar
 DOĞAL GÜZELLİK
 Beslenme ve Güzellik
 Bal ve Güzellik
(Burada: Misafir)
   Bütün Üyeler Bu Forumlara Yazı Ekleyebilir
   Tüm Üyeler Bu Konuyu Cevaplandırabilir
 Printı Çıktısı
Yazar Önceki Konu: Badem yiyerek zayıflayın Konular   

admin

Durum: offline
Puanlı Üye:

İlet - 03/10/2006 :  17:02:49  Profifli Görüntüle  admin adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
Bu yazı üzerine yazılmış yorumlar:<br>Bal ve Güzellik<br><br>Bal; içeriğindeki birçok vitamin mineral, antioksidan ve aminoasitlerle değerli bir besin maddesi olmasının yanında , her geçen gün yeni bir tedavi edici özeliği kanıtlanmakta ve aynı zamanda doğal bakım ürünü yapımında da kullanılmaktadır. Cildimize sürdüğümüz herşeyin hücrelerimiz tarafından emildiğini düşünürsek., yiyemediğiniz hiçbir şeyi cildinize sürmeyin düşüncesi haklılık kazanmaktadır.

Burada balla yapabileceğimiz bazı bakım ürünlerinin reçetesini bulabileceksiniz. Tabiki bu ürünlerin yararlı olabilmesi için kesinlikle doğal ,katıksız bal olması gerekmektedir. Üzerinde bunca spekülasyon olan balı mutlaka güvenebileceğiniz bir yerden almalısınız. tereddütünüz varsa analiz yaptırabilirsiniz. Laboratuvar bulmakta zorluk çekiyorsanız sitemiz aracılığıyla analiz yaptırabilirsiniz.Reçeteler için kaynak: honey.com
Sıkılaştırıcı Yüz Maskesi İçindekiler:1 kaşık bal1 yumurtanın beyazı1 kaşık gliserin( eczanelerden bulunabilir)1/4 fincan un

UygulamaMalzemeleri kar...<br><br>» http://www.ekoses.com/ekolojikyasamportali/bpg/publication_view.asp?iabspos=1&vjob=vdocid,147410
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 166  ~  Üyelik Tarihi: 08/27/2003  ~  Son Ziyareti: 03/23/2010 Uyanık Forum Yöneticisi 

ladia

Durum: offline

İlet - 12/17/2006 :  18:12:38  Profifli Görüntüle  ladia adlı üyeyi arkadaş listeme ekle
Ben de arada bir bal maskesi uyguluyorum cildime, daha ilk uygulayışımda bile pürüzsüzlük ve yumuşaklık vermişti cildime. Bu maskeyi limon, tarçin, yoğurt gibi pek çok maddeyle karıştırıp kullanabiliriz ama ben balın tek başına daha çok işe yaradığını düşünüyorum. Bir yerde şampuanın içine bir çorba kaşığı bal ekleyip iyice çalkalayıp kullanmanın saçlara yumuşaklık verdiğini okudum bugün ilk defa denedim, giderek daha yumuşak olur saçım umarım :))
 Ülke: Turkey  ~  İletileri: 2  ~  Üyelik Tarihi: 12/17/2006  ~  Son Ziyareti: 12/23/2006 Uyanık Forum Yöneticisi  Sayfa Başına Git
  Önceki Konu: Badem yiyerek zayıflayın Konular   
 Printı Çıktısı
Atla:

EKOLOJİK YAŞAM PORTALI FORUM © Ekolojik Yaşam Portalı Go To Top Of Page
  Bu sayfa 0,2 süre de indirildi.